top of page

Wie is

Terroir?

Wij zijn Els Deboutte en Marc Bauwens, en zijn in het echte leven samen sinds 1995. Sinds het begin deelden we een passie voor lekkere dingen, smaken, verrassingen, ontdekkingen, en voor wijn.

Dit leidde tot onze gezamenlijke droom: een plek creëren waar mensen samenkomen om te genieten van lekkere dingen (wijn, thee, hapjes ...) in een gezellige atmosfeer: die plek werd TERROIR.

Els

Ik ben psycholoog, ex-muzikant, en leid naast TERROIR een centrum voor loopbaanbegeleiding, training en coaching, samen met mijn vennoot Rilla. Ik hou ervan om mensen te verwennen en een goed gevoel te geven. Mijn creatieve impuls kan ik kwijt in het selecteren en proeven van thee, in combinatie met het perfecte hapje. Intussen rondde ik mijn opleiding tot thee-sommelier af aan de Thee Academie Vlaanderen. 

Marc

Ik werd opgeleid als jurist, stedenbouwkundige en vastgoedkundige. Hoewel mijn werk in stadsontwikkeling me nog altijd enorm boeit, hield de passie voor wijn me bezig: daarom volgde ik een opleiding tot wijnsommelier bij Syntra. TERROIR is een langgekoesterde droom waarmee ik mijn passie voor smaken en ontdekkingen in wijn, in combinatie met gezelligheid en een vleugje "rock & roll", wil delen met onze bezoeker. 

Lines_HD.png
bottom of page