top of page
IMG_7405.jpeg
IMG_7416.jpeg

TERROIR Selection

Met de TERROIR Selection willen we het je makkelijker maken om een keuze te maken uit ons gamma en je steeds nieuwe artisanale, authentieke en pure wijnen laten ontdekken. Iedere maand maken we voor jou een zorgvuldige selectie van zes natuurwijnen. Een kleine dwarsdoorsnede uit het gamma van TERROIR, met de nodige diversiteit (op vlak van stijl en herkomst) en aangepast aan het seizoen. Zowel vaste waarden als nieuwkomers.

 

Het volledige pakket van de TERROIR Selection is te koop met een korting van 5% op de normale meeneemprijs. En je krijgt er een mooie bijsluiter met meer info over de wijnen bij! Eerst proeven? Dat kan! We bieden alle 6 wijnen aan in de bar als TERROIR tasting

Je kan het pakket zelf afhalen in de winkel (Mechelsestraat 140, Leuven) tijdens de openingsuren. De winkel is bereikbaar met de auto. 

Je wijn aan huis? Dat kan!

  • Daarnaast kunnen we het pakket ook veilig en kosteloos thuis leveren in een straal van 15 km rond Leuven.

  • Woon je verder dan verzenden we je pakket veilig aan een meerprijs van 10 euro.

 

Bestellen?

De oplage van de TERROIR Selection is beperkt. Wil je zeker zijn van je pakket, dan kan je het bestellen via onze webshop. Je kan zelfs meteen een ’abonnement’ nemen voor meerdere maanden of een volledig jaar. Dan ontvang je ieder kwartaal nog een extraatje. Mail daarvoor naar marc@terroirleuven.be .

>>> Ontdek hier de TERROIR Selection van september 2021! <<<

>>> Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! <<<

bottom of page