top of page

Vier het licht en de liefde met de TERROIR Selection van februari!

Met de TERROIR Selection willen we het je makkelijker maken om een keuze te maken uit ons gamma en je steeds nieuwe artisanale, authentieke en pure wijnen laten ontdekken. Iedere maand maken we voor jou een zorgvuldige selectie van 6 natuurwijnen. Een kleine dwarsdoorsnede uit het gamma van TERROIR, met de nodige diversiteit (op vlak van stijl en herkomst) en aangepast aan het seizoen. Zowel vaste waarden als nieuwkomers.


Februari is de kortste maand van het jaar. Voor sommigen meteen een aanleiding om dan even wat soberder te gaan leven, maar daar doen wij lekker niet aan mee. We genieten van de geleidelijke terugkeer van het zonlicht, en we vieren de liefde nog wat intenser. En daar hoort de juiste wijn bij! De TERROIR Selection van februari bevat 1x bubbels, 2x wit, 1x orange en 2x rood. 1x Duits, 1x Oostenrijks, 2x Frans en 2x Spaans. 6x top!Concreet zitten deze maand volgende toppers in het pakket:

- Cava 48 Mesos (Casa Mariol): bubbels - xarel-lo, macabeu, parellada - Catalunya (E)

- ChaGrü (Weingut Diwald): wit - chardonnay, grüner veltliner, weissburgunder - Wagram (A) - 2018

- Terre de Volcan (Domaine Kamm): wit - pinot gris - Alsace (F) - 2018

- Zuria (Viñedos Hontza): orange - viura, calagreño - Rioja (E) - 2019

- Spätburgunder (Weingut Schmitt): rood - spätburgunder - Rheinhessen (D) - 2019

- Bergecrac Rouge (Château Barouillet): rood - malbec, merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc - Sud-Ouest (F) - 2019


De TERROIR Selection is te koop met een korting van 5% op de normale meeneemprijs. De prijs van de selectie van zes topwijnen voor februari 2021 bedraagt daardoor slechts 100 euro. De mooie bijsluiter met een woordje uitleg bij de wijnen krijg je er zomaar bij.


Je kan het pakket afhalen in de winkel op vrijdag of zaterdag tussen 16 en 18 u. Daarnaast kunnen we het in het Leuvense kosteloos thuis leveren. Ook verzenden is mogelijk.


De oplage van de Selection is zoals steeds beperkt. Wil je zeker zijn van je pakket, dan kan je het reserveren via marc@terroirleuven.be .

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page