top of page

Terroir, ideale plek voor je afterwork, verjaardagsfeestje of groepsdegustatie

Zoek je een leuke plek voor een afterwork, een verjaardagsfeestje of een groepsdegustatie? Dan is Terroir de ideale plek om af te spreken!

Wie al bij Terroir is geweest, weet dat onze lange toog centraal staat in het interieur. Het is onze gemeenschappelijke tafel, waar je deels ook aan beide kanten kan plaatsnemen. Hij is al het decor geweest voor tal van fijne ontmoetingen en gedeelde flessen. Maar hij is dus ook heel geschikt om af te spreken met een groep. Groepen van 8 tot 15 personen kunnen bij ons terecht.


Mits reservatie kan dat binnen de openingsuren, maar ook daarbuiten kunnen we afspreken, bijvoorbeeld op een woensdagavond. Binnen de openingsuren blijft de zaak wel toegankelijk voor andere klanten, daarbuiten is dat uiteraard niet het geval.


Het programma kunnen we samen bepalen. Wijn, thee, kaas en charcuterie kunnen we in alle mogelijke combinaties aanbieden. Wil je er nog iets extra bij, zoals een dessertje, dan kan ook dat worden geregeld.. Voor een afterwork of een feestje kunnen we een selectie maken om ongedwongen van te genieten. Maar ook een doelbewuste degustatie, met de nodige deskundige en gepassioneerde uitleg, behoort tot de mogelijkheden. Dat kan gaan om een dwarsdoorsnede van het Terroir-gamma, of een meer gerichte selectie van een bepaalde categorie van wijn of thee, of - waarom niet? - een pairing van wijn en/of thee met kaas en/of charcuterie. Een sensatie van pure smaken is alvast in iedere formule verzekerd!


Neem gerust contact om de mogelijkheden verder te verkennen en een programma op maat samen te stellen. E-mail: marc@terroirleuven.be, tel. +32 478 79 14 56.

99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page