top of page

Ontdek, geniet en deel bij Terroir

De eerste vier weken Terroir zitten erop. Het was alvast een buitengewoon boeiende en leerrijke start. In de komende maand december gaan we nog een tandje bijsteken: we openen eveneens op de zondagen. Een bijkomende gelegenheid om te ontdekken, te genieten en te delen bij Terroir én om je cadeautjes in te slaan. Onze cadeauverpakkingen liggen klaar!

Unieke combi!

Een breed gamma natuurlijke wijnen en overheerlijke en volgens de regels van de kunst gezette kwaliteitsthee: allebei nieuw in Leuven, en als combinatie volstrekt uniek. De fijne gasten die we tijdens de eerste weken over de vloer kregen, reageerden alvast heel enthousiast. Mensen ontdekken, genieten en delen bij Terroir. En dat geeft ons dan weer de energie om daar verder in te investeren.


Zestig wijnen en twintig thees

En er valt ook wel een en ander te ontdekken bij Terroir: een zestigtal wijnen, stuk voor stuk artisanaal en zo puur mogelijk gemaakt, met een grote diversiteit aan stijlen, afkomstig uit de beste Europese wijnregio's. Momenteel zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Portugal vertegenwoordigd. Onze gasten zijn vaak aangenaam verrast door de rijke smaken en het levendige karakter van deze wijnen. De ene is wat milder, de andere wat wilder. Maar allemaal superlekker. Daarnaast leerden we jullie al meer dan twintig verschillende soorten kwaliteitsvolle bladthee kennen. We verrasten onze gasten met thee op Westerse of Oosterse zetwijze (kom langs, we verklappen je alles, zo ben jij na een avond ook een 'pro').


Kaas van Elsen, brood van Korst, combi met wijn of thee, wij doen dat!

Terroir is een bar, dus ter plaatse genieten is perfect mogelijk. Dat kan op donderdag en vrijdag, telkens van 16 tot 22 u. We kregen al veel complimenten over het originele en gezellige interieur, met zowel de lange toog waar je aan beide kanten kan plaatsnemen als de knusse tafeltjes. Van het gamma van de wijnen staan er steeds acht open, die je per glas kan proeven. We zorgen voor de nodige afwisseling, zodat je bij elk bezoek iets nieuws kan ontdekken. Voor wie er graag een hapje bij heeft, bieden we een plankje met kazen van Elsen en brood van Korst aan. Heel boeiend en gewoon lekker om te combineren met de wijn en de thee. Binnenkort zal daar nog een plankje charcuterie van Rondou bijkomen.


Cadeautjesjacht? Spread the joy!

De wijn en de thee die je ontdekt bj Terroir, kan je ook delen met anderen. Uiteraard kan dat in de bar zelf. Je kan ons zelfs contacteren om er degustaties voor groepen te organiseren. Liever thuis genieten of iemand verrassen? Onze wijn en thee zijn ook te koop. Geniet thuis of elders samen met anderen, of doe iemand een plezier met een origineel en lekker cadeau. Tijdens de maand december (behalve op 29/12) zijn we ook op zondag open van 14.30 tot 19.00 u. Geen excuses meer :-)

344 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page