Nog even thuis genieten met onze Selection voor maart

Met de TERROIR Selection willen we het je makkelijker maken om een keuze te maken uit ons gamma en je steeds nieuwe artisanale, authentieke en pure wijnen laten ontdekken. Iedere maand maken we voor jou een zorgvuldige selectie van zes natuurwijnen. Een kleine dwarsdoorsnede uit het gamma van TERROIR, met de nodige diversiteit (op vlak van stijl en herkomst) en aangepast aan het seizoen. Zowel vaste waarden als nieuwkomers.


In maart laten we de winter achter ons, en verheugen we ons op de komst van de lente. Pure magie toch telkens, die eerste warmte en het ontwaken van de natuur! We hebben een even magisch pakket samengesteld om te genieten van deze momenten, voorlopig nog even thuis. De TERROIR Selection van maart bevat 1x bubbels, 2x wit, 1x rosé en 2x rood. 1x Duits, 1x Italiaans, 2x Frans, 1x Spaans en 1x Portugees. 6x top!Concreet zitten deze maand volgende toppers in het pakket:

- Pet-Nat Weiss (Weingut Brand): bubbels - weissburgunder, silvaner - Pfalz (D) - 2019

- Xisto Ilimitado (Luis Seabra): wit - rabigato, codega, gouveio, viosinho - Douro (P) - 2019

- Bianco Anfora (Lammidia): wit - trebbiano - Abruzzo (I) - 2018

- Haru Rosé (Domaine Milan): rosé - cabernet sauvignon, mourvèdre - Provence (F) - 2018

- El Rumbero (Oriol Artigas): rood - garnatxa negra - Catalunya (E) - 2019

- Sereibroc (La Sorga): rood - carignan, grenache - Languedoc (F) - 2015


De TERROIR Selection is te koop met een korting van 5% op de normale meeneemprijs. De prijs van de selectie van zes topwijnen voor maart 2021 bedraagt daardoor slechts 120 euro. De mooie bijsluiter met een woordje uitleg bij de wijnen krijg je er zomaar bij.


Je kan het pakket afhalen in de winkel op vrijdag of zaterdag tussen 16 en 18 u. Daarnaast kunnen we het in het Leuvense kosteloos thuis leveren. Ook verzenden is mogelijk.


De oplage van de Selection is zoals steeds beperkt. Wil je zeker zijn van je pakket, dan kan je het reserveren via marc@terroirleuven.be .

94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven