top of page

Het juiste vloeibare gezelschap voor de Paasdagen

Met de TERROIR Selection willen we het je makkelijker maken om een keuze te maken uit ons gamma en je steeds nieuwe artisanale, authentieke en pure wijnen laten ontdekken. Iedere maand maken we voor jou een zorgvuldige selectie van zes natuurwijnen. Een kleine dwarsdoorsnede uit het gamma van TERROIR, met de nodige diversiteit (op vlak van stijl en herkomst) en aangepast aan het seizoen. Zowel vaste waarden als nieuwkomers.


April, de maand van de voorjaarsklassiekers in het wielrennen, en van Pasen natuurlijk. Het zal nog niet de ’verrijzenis’ van het sociale leven worden, maar dat mag ons niet beletten om in beperkte kring te genieten van lekkers uit de keuken en de kelder! Met de TERROIR Selection voor april heb je alvast het juiste vloeibare gezelschap. 2x wit, 1x orange en 3x rood. 2x Duits, 1x Sloveens, 1x Italiaans en 2x Frans. 6x top!


Concreet zitten deze maand volgende toppers in het pakket:

- Izi (Kmetija Stekar): wit - rebula - Goriska Brda (SLO) - 2019: de reïncarnatie van Stekars 'Rebula', stevige aanzet, levendige zuurtjes en een mineraal kantje;

- Blanc (Max Sein Wein): wit - müller-thurgau, silvaner - Baden (D) - 2019: verse, fenomenale exponent van de Neue Deutsche Welle, strakke zuurtjes én mooie rondeur;

- Zöld (Weingut Schmitt): orange - silvaner - Rheinhessen (D) - 2019:

schitterende orange wine van Bianka & Daniel, liefst vier weken schilmaceratie, buitengewone textuur;

- Les Copines (Jean-Louis Tribouley): rood - carignan, grenache - Roussillon (F) - 2018:

paart dankzij macération carbonique zuiderse kracht aan fruitig en lichtvoetig karakter;

- Corcelette (Nicolas Chemarin): rood - gamay - Beaujolais (F) - 2018;

krachtige en complexe bojo van 50-jarige stokken uit Morgon, sappig, kruidig en wat animaal;

- Masieri Rosso (Angiolino Maule): rood - merlot, tocai rosso, cabernet sauvignon - Veneto (I) - 2019: de perfectie van een pionier, gul fruit en fluwelen textuur, voor bij je paaslammetje!


De TERROIR Selection is te koop met een korting van 5% op de normale meeneemprijs. De prijs van de selectie van zes topwijnen voor maart 2021 bedraagt daardoor slechts 105 euro. De mooie bijsluiter met een woordje uitleg bij de wijnen krijg je er zomaar bij.


Je kan het pakket afhalen in de winkel op vrijdag of zaterdag tussen 16 en 18 u. Daarnaast kunnen we het in het Leuvense kosteloos thuis leveren. Ook verzenden is mogelijk.


De oplage van de Selection is zoals steeds beperkt. Wil je zeker zijn van je pakket, dan kan je het reserveren via marc@terroirleuven.be .

135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page