Een nieuw jaar, nieuwe wijnen om te ontdekken!

We wensen jullie allemaal een gezond, gelukkig en lekker 2021!! We hopen ook dat TERROIR opnieuw een plek kan worden waar jullie mekaar kunnen ontmoeten en kunnen genieten van een lekker glas.


In afwachting kan je thuis genieten van onze wijnen. Met de TERROIR Selection blijven we je het makkelijker maken om een keuze te maken uit ons gamma, en laten we je steeds nieuwe artisanale, authentieke en pure wijnen ontdekken.


De eerste maand van het jaar is altijd een nieuw begin, een kans om wat nieuws te ontdekken. Die kans willen we je met de TERROIR Selection van januari volop geven, met liefst drie nieuwkomers in het gamma. 3x wit en 3x rood. 1x Duits, 1x Spaans, 1x Italiaans en 3x Frans. 6x top!

Concreet zitten deze maand in het pakket:

- Fledermaus Weiss (2Naturkinder): wit - müller-thurgau, silvaner, riesling - Franken (D) - 2019

- La Rumbera (Oriol Artigas): wit - pansa blanca - Catalonia (E) - 2019

- Sassaia (Angiolino Maule): wit - garganega, trebbiano - Veneto (I) - 2019

- Rouge Aux Lèvres (Toby & Julie Bainbridge): rood - grolleau - Loire (F) - 2019

- Milan Nouveau (Domaine Milan): rood - mourvèdre - Provence (F) - 2019

- K-Pot (Clos Troteligotte): rood - malbec - Sud-Ouest (F) - 2019


De TERROIR Selection is te koop met een korting van 5% op de normale meeneemprijs. De prijs van de selectie van zes topwijnen voor januari 2021 bedraagt daardoor slechts 105 euro. De mooie bijsluiter met een woordje uitleg bij de wijnen krijg je er zomaar bij.


Je kan het pakket afhalen in de winkel op vrijdag of zaterdag tussen 16 en 18 u. Daarnaast kunnen we het in het Leuvense kosteloos thuis leveren. Ook verzenden is mogelijk.


De oplage van de Selection is zoals steeds beperkt. Wil je zeker zijn van je pakket, dan kan je het reserveren via marc@terroirleuven.be .

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven