top of page

De TERROIR Selection van OKTOBER

Hallo!


De allereerste TERROIR Selection van de afgelopen maand was meteen een succes. Onze selectie van zes artisanale, pure en lekkere wijnen, met de nodige diversiteit en aangepast aan het seizoen, viel bijzonder in de smaak. Hetzelfde geldt voor de nieuwe proefformule TERROIR Tasting.

Daarom gaan we graag op dat elan verder. In oktober is de herfst onherroepelijk begonnen. Mistige ochtenden, vallende bladeren en aardse geuren zetten de toon. Het haardvuur vervangt de barbecue. Daarop speelt onze selectie gretig in. 2x wit, 1x orange, 1x rosé en 2x rood. 1x Duits, 2x Frans, 1x Sloveens, 1x Italiaans en 1x Spaans. 6x top!

De TERROIR Selection voor de maand oktober bevat volgende toppers:

  • Riesling (Weingut Schmitt): wit - riesling - Rheinhessen (D) - 2018

  • Les Chants Jumeaux (Mathieu L’Hôtelier): wit - chenin blanc - Loire (F) - 2018

  • Sivi (Kmetija Stekar): orange - pinot gris - Brda (SLO) - 2018

  • Susucaru (Frank Cornelissen): rosé - inzolia, malvasia, nerello mascalese, moscadella - Sicilia (I) - 2018

  • Saburin (Nicolas Chemarin): rood - gamay - Beaujolais (F) - 2017

  • Hontza (Vinedos Hontza): rood - tempranillo, garnacha tinta - Rioja (E) - 2018

Het pakket is te koop in de bar tijdens de openingsuren, maar je kan het ook bestellen en zelfs thuis laten leveren. De prijs bedraagt 105 euro, wat een korting van 5% op de meeneemprijs betekent. En je krijgt er een mooie bijsluiter met meer info over de wijnen bij. Meer praktische info vind je hier.

Deze selectie kan je gedurende de ganse maand komen proeven in de bar, per glas of met de TERROIR Tasting-proefformule. Deze week kan dat niet alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag, maar zelfs op zondag. Op zondag 4 oktober tussen 15 en 19 u houden we alweer 'TERROIR op zondag'.

Naast natuurwijn serveren we uiteraard ook nog steeds thee, artisanale limonade en hapjes. Het hapjesmenu is overigens uitgebreid met enkele alternatieven voor wie niet van charcuterie of kaas houdt, met name houmous en paprikatapenade. Het volledige barmenu vind je eveneens op de website.


Tot spoedig!

Marc & Els235 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page